NUNTA SI EVENIMENTE LA CORT

Dintotdeauna ai visat la ziua nuntii!
O zi desprinsa dintr-o fila de basm.

Lasa-ne sa iti transpunem visul in realitate. Iti organizam cel mai romantic si mai fastuos eveniment in aer liber, intr-un cort special amenajat, plin de flori si voal.
Dispunem de locatie proprie, la 4 km de Sibiu, dar putem veni oriunde doresti, in Sibiu sau oriunde in tara. 
Cortul GRATUIT… in locatie proprie

Meniul festiv de la 260 lei/persoana

 

Folosind diverse modalitati de iluminare pentru crearea unei atmosfere de basm, alegand aranjamentul floral potrivit, cu elemente decorative (huse si esarfe pentru scaune si mese, aranjamente florale), intr-o paleta coloristica asortata, toate intr-un ambient natural: pe malul unui lac, la marginea unei paduri sau oriunde verdele naturii va insufla prospetime, puteti crea si inspira o atmosfera romantica minunata.

Cortul poate imprumuta orice stil doriti sa afisati, deci, alegeti-va doar cadrul, stilul, culorile, florile, luminile si muzica…si…vom avea noi grija de nunta la care ati visat intotdeauna!

MODALITATI DE ILUMINARE

ARANJAMENTE FLORALE

AMBIENT NATURAL

MUZICA

Nunta la cort

Restaurantul nostru are o experienta de mai bine de 19 ani in organizarea de petreceri, nunti, banchete, mese festive, catering in aer liber si la sala.

Detinem un cort modular cu o capacitate de 150-600 persoane, complet echipat, dotat cu mobilier , decor interior si exterior cu lumini pentru interior si exterior, sonorizare profesionala, bucatarie mobila precum si personal specializat pentru astfel de evenimente .

Suntem o echipa formata din oameni tineri cu exeperienta in domeniu si suntem oricand gata prezenti la dispozitia dvs pentru a gasi solutia ideala incat sa va simtiti oaspetele propriului eveniment .

Pentru cei ce doresc echipa noastra organizeaza si propune solutiile pentru orice fel de eveniment, noi iti putem fi chiar si gazde la nunta ta. Toate acestea le poti gasi la noi fara sa mai pierzi timp cautand in alte parti si sa castigi timp important pentru tine.

Noi iti putem oferi toate conditiile realizarii unui eveniment perfect:

– variante de meniu festiv pentru nunta cu servire asistata de ospatari la farfurie sau bufet suedez;

– decorul complet al salii pentru nunta ta (huse scaune, aranjamente florale pe mese, iluminarea speciala a salii, etc)’

– cort cu toate accesoriile incluse pana la 600 de persoane;

– sonorizare, filmare montaj si lumini cu aparatura profesionala de ultima generatie;

– formatii de muzica, artisti consacrati precum si ansambluri de dansuri populare;

– limuzina si masini de insotire;

– laborator propriu pentru torturi festive de nunta si tortulete cadou pentru invitati, preparate unicat si personalizate dupa dorinta mirilor, cake-bar variat pentru toate gusturile. ingrediente 100% naturale