Meniu catering si party copii

Incepand din primavara acestui an la cerintele clientilor nostrii am initiat un concept de meniu sanatos si hranitor pentru cei mici. In special pentru grupe de varsta prescolari 3-7 ani si scolari 7-14 ani.

Astfel pe langa celelalte preparate pe care deja le cunoasteti am conceput o structura adecvata varstei piticilor nostrii.

Preparate proaspete din ingrediente de cea mai buna calitate, pregatite in ziua livrarii de un personal calificat, intr-un spatiu ce respecta toate standardele in domeniu si transportate in conditii de maxima iginea este reteta oferita pentru copii dvs de – Restaurant Cristinne !

Meniu copii prescolari 3-7 ani

Mic dejun

– branzeturi- Unt/branza telemea/cascaval

– legume – rosie, castravete, gogosar

– cereale cu lapte/ gris cu lapte, ovaz cu sana/

– ceai fructe/compot de fructe/lapte/cereale/iaurt/sana

– ou fiert, dulceata de fructe, miere de albine,

– chifle de casa – productie proprie

Dejun copii

– Ciorba, Supa (vacuta, perisoare, pui, taranesca, legume, crème, etc) – 150 ml

– Fel principal – 60 gr

– Garnitura – 80-100 gr

– Salata – 30 gr

– Paine – 50 gr

Gustare

– Desert 60-80 gr (Prajitura /fructe/patisserie de casa/biscuiti/napolitane/croissant,iaurt etc)

PROMOTII !!!

Transport GRATUIT la minim 10 portii livrate/zi

1 Meniu gratuit pentru cadrul didactic supraveghetor !

Peste 30 portii livrate zilnic preturile sunt negociabile !

Observatii :

– Mancarea va fi livrata la locatia indicata de dvs;

– Mancarea va fi transportata calda in casserole/cuve de inox;

– Mancarea livrata este insotita de de certificat de conformitate;

– La inceputul fiecarei saptamani se transmite lista de meniu pentru saptamana in curs;

– Pentru rezervarea serviciilor se semneaza un contract pe o perioada determinata in care se stipuleaza conditiile de livrare.

Nota: meniul include o gama variata de mancare preparata proaspat in ziua respective in locatia noastra proprie cu materii prime de cea mai buna calitate sub direct supraveghere a staff-ului. Aprovizionarea cu materii prime facandu-se de la furnizori locali recunoscuti si cu care avem o colaborare de mult timp.